MENU
Головна » 2016 » Квітень » 1 » Успіхи наших вихованців - юних туристів
15:37
Успіхи наших вихованців - юних туристів

      Днями учні Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею взяли участь у районних змаганнях з техніки пішохідного туризму в закритих приміщеннях.

     Проходили вони в адмінбудинку Іршавської районної станції юних туристів. Цього року загальна кількість учасників була 214. Всі команди були поділені на дві вікові групи. У старшій віковій категорії взяло участь 13 команд, а в молодшій - 38 (у кожній - по 4 учасників).

    Кожен учасник намагався виступити з хорошими результатами, адже призери змагань серед юнаків та дівчат зазвичай нагороджуються грамотами та краєзнавчими сувенірами.

    У старшій віковій групі серед юнаків (яких було 30) в особистому заліку найкращий результат показав учень ІІІ курсу -  Іван Роман ( І місце), а ІІ місце посів ще один учень ІІІ курсу нашого ліцею -  Віталій  Титичко.

    Підсумувавши час усіх учасників команд у загальному заліку у старшій віковій категорії команда Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею у складі: Іван Роман, Олександр Тесличко, Віталій Титичко та Наталія Вільчак (керівник гуртка Рябець А.В.) посіла ІІ місце. Всі вони будуть нагороджені грамотами відділу Іршавської РДА. Командні результати будуть занесені до "Кубку Іршавщини - 2016".

    ВІТАЄМО НАШИХ УЧНІВ ТА КЕРІВНИКА ГУРТКА РЯБЦЯ АНДРІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА!!!

Переглядів: 451 | Додав: khil | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: