MENU
Головна » 2017 » Квітень » 11 » Успішний виступ Ільницьких ліцеїстів
12:55
Успішний виступ Ільницьких ліцеїстів

Днями у м.Хуст проводився особистий чемпіонат Закарпатської області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат у двох вікових групах(13-15 років).

У змаганнях приймали участь вихованці дитячо- юнацьких спортивних шкіл та ліцеїв(всього понад 130 учасників).Юні важкоатлети Іван Лазарь, Іван Кормош, Роман Вензел та Едуард Палій представляли команду Ільницького спортивно – гуманітарного ліцею.

Першими на поміст вийшли учасники, вагова категорія яких не перевищувала 38 кг. Юний ліцеїст з Ільниці Іван Лазарь зайняв почесне друге місце, завоювавши срібну медаль. У ваговій категорії до 50 кг вперше чемпіоном області став Роман Вензел з результатом 55 кг ривок, 67 кг поштовх, сума122кг вигравши у своїх суперників більше 15 кг. Роман є учнем 7 класу, має хорошу фізичну та технічну підготовку.

У віковій до 15 років у ваговій категорії до 50 кг також вперше чемпіоном області став Іван Кормош, Едуард Палій у ваговій категорії до 62 кг став третім. Чемпіони і призери нагороджені грамотами та медалями відповідних ступенів Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА.

На сьогоднішній день у Ільницькому спортивно – гуманітарному ліцеї тренуються три чемпіони області Василь Куртинець, Роман Вензел та Іван Кормош.

Команда ліцеїстів тренується у відомого в минулому майстра спорту з важкої атлетики Івана Волошиновського. Дякуємо Івану Дмитровичу за виховання наших учнів, а нашим чемпіонам бажаємо успішно виступити на Всеукранських змаганнях з важкої атлетики.

Переглядів: 549 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: