MENU
Головна » 2015 » Січень » 29 » Уже в лютому на телеканалі М-студіо стартує шоу за участю найсильніших школярів Закарпаття
14:10
Уже в лютому на телеканалі М-студіо стартує шоу за участю найсильніших школярів Закарпаття

 

Уже менш ніж за місяць на Закарпатті стартує другий сезон унікального закарпатського телевізійного проекту «Знаю все». Участь в цій інтелектуальній грі візьмуть 16 шкіл області. Телевікторину створили  телерадіокомпанія «М-студіо» спільно з департаментом освіти науки молоді та спорту Закарпатської ОДА. Жеребкування першого туру змагань серед команд учасників відбулось в ефірі телеканалу М-студіо.

Історія краю, культура, спорт, релігія, мистецтво, музика, та багато інших категорій. Запитання для учасників – на різну тематику. Саме  тому, аби перемогти у інтелектуальній телевікторині «Я знаю все!» перш за все потрібно бути ерудованим та кмітливим, каже учасник команди, яка виборола перемогу в першому сезоні. Однак, без везіння теж не обійшлось. Зараз Андрій уже вчиться у виші, каже, участь в телевікторині – гарний досвід. Під час гри з’явилось у хлопця і багато нових друзів. Сьогодні допомогає у жеребкуванні команд, які візьмуть участь у другому сезоні телепроекту  «Я Знаю все».Під час жеребкування- все відкрито та прозоро. Які команди будуть грати між собою,  визначить сліпий випадок. Участь в інтелектуальній грі « Я Знаю все»  візьмуть 16 шкіл області.  Для дітей  це можливість у чесній грі показати свої знання та здібності. За результатаим жеребкування в першій грі будуть грати: за жовтим столом МУКАЧІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ, за синім – ВОЛОВЕЦЬКА ЗОШ І-ІІІ СТ. за ЧЕРВОНИМ – ПЕРЕЧИНСЬКА ГІМНАЗІЯ, за зеленим – СВОБОДЯНСЬКА ЗОШ. У другій грі: за жовтим столом будуть грати БЕРЕГІВСЬКА ГІМНАЗІЯ, за синім – УЖГОРОДСЬКА СЗОШ №5, за червоним – ВЕЛИКОЛАЗІВСЬКА ЗОШ, за зеленим – УЖГОРОДСЬКА ШКОЛА- ІНТЕРНАТ ОБЛАСНОЇ РАДИ. У тетій грі: за жовтим столом буде грати –ВЕЛИКОБЕРЕЗНЯНСЬКА ГІМНАЗІЯ, за синім – ТЯЧІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТ, за червоним – КОЛЬЧИНСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТ, за зеленим – ВИНОГРАДІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ  ЦЕНТР ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ. У четвертій грі: за жовтим столом буде грати ХУСТСЬКА ГІМНАЗІЯ -ІНТЕРНАТ, за синім – СВАЛЯВСЬКА ГІМНАЗІЯ, за червоним -МІЖГІРСЬКА школа  ІМ. Августина ВОЛОШИНА, за зеленим -ІЛЬНИЦЬКИЙ СПОРТИВНО-ГУМАНІТАРНИЙ ЛІЦЕЙ. Наразі на знімальному майданчику тривають останні приготування. Вже в лютому телеглядачі побачать першу гру телепроекту «Я знаю все».

Переглядів: 598 | Додав: ymerenich | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: