MENU
Головна » 2015 » Грудень » 11 » Відкритий урок учителя англійської мови Попович Тетяни Михайлівни
23:40
Відкритий урок учителя англійської мови Попович Тетяни Михайлівни

    Днями в Ільницькому спортивно-гуманітарному ліцеї відбувся відкритий урок учителя англійської мови Попович Тетяни Михайлівни з учнями 6 класу на тему: "British  Sports".

    Урок передбачав досягнення наступної мети: застосування лексичних конструкцій з теми "Спорт", вивчених на попередніх уроках; розвиток соціокультурної компетенції; вироблення системи мовленнєвих умінь і навичок; розвиток творчої діяльності учнів, умінь і навичок,  психологічної готовності до спілкування в різних ситуаціях.

    Для проведення уроку Тетяна Михайлівна використала візуальні таблиці, роздатковий матеріал, мультимедійну презентацію, аудіо- та відеозаписи. Урок проходив у постійному англомовному діалозі з учнями. Використані методи та засоби навчання спрямували учнів на розвиток їх мовної компетенції, а ситуативні вправи були застосовані вчителем для вдосконалення знань, умінь і навичок учнів. Під час уроку Тетяна Михайлівна використала міжпредметні зв'язки.

    Учні під час уроку проявляли високий інтерес і активність, практикували застосування свого словникового запасу. У легкій, невимушеній формі гри пройшов відкритий урок з англійської мови. Цілі, які були поставлені вчителем, повністю досягнуті. Урок оцінено членами методоб'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу та адміністрацією ліцею на високому науково-методичному рівні.

ФОТОЗВІТ ФРАГМЕНТІВ УРОКУ:

Переглядів: 590 | Додав: svitlana | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: