MENU
Головна » 2015 » Березень » 9 » Відкритий урок з математики у 5 класі
01:12
Відкритий урок з математики у 5 класі

    У рамках Місячника педагогічної майстерності вчителів, які атестуються у 2014-2015 навчальному році вчитель математики Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею  Волошин Вірослава Іванівна  провела  відкритий урок у 5 класі на тему "Додавання і віднімання дробів з однаковими знаменниками. Правильні і неправильні дроби. Мішані дроби". 

    Вірослава Іванівна мала на меті систематизувати та узагальнити знання і вміння учнів з теми, відпрацювати і  вдосконалити навички розв'язування завдань, що передбачають виконання дії віднімання і додавання дробів з однаковими знаменниками, а також підготувати учнів до виконання контрольної роботи. 

    На уроці було вдало поєднано різні форми і методи роботи, зокрема робота з мультимедійним проектором, інтерактивні технології, усні відповіді учнів, розгадування кросвордів, самостійна і групова робота учнів. Цікава мультимедійна презентація продемонструвала сучасний підхід молодого вчителя до уроку.

    Усі види роботи, які застосувала Вірослава Іванівна  під час проведення уроку були спрямовані на розвиток обчислювальних навичок, кмітливості, самостійності, уваги та спостережливості. Вони виховували старанність, взаємоповагу, стриманість, культуру математичних записів та прививали інтерес до предмету.

    Учням особливо сподобалося працювати з математичними зашифровками, а також долати перешкоди, які підготував для них казковий герой Сніговик. Урок-гра "Сніговик-математик" був надзвичайно цікавим і пройшов на одному подиху як для учнів 5 класу, так і для присутніх на уроці вчителів та дирекції ліцею.

    Загалом Місячник педагогічної майстерності вчителів показав розвиток творчої активності вчителів. Вони мали нагоду продемонструвати свої творчі надбання та методичні знахідки.

     

Переглядів: 861 | Додав: khil | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: