MENU
Головна » 2018 » Січень » 18 » Відкриття меморіальної дошки герою АТО.
20:48
Відкриття меморіальної дошки герою АТО.

18 січня 2018 року напередодні Дня Гідності та Свободи в Ільницькому спортивно – гуманітарному ліцеї відбувся урочистий мітинг, присвячений відкриттю меморіальної дошки Данильченку Олександру, працівнику ліцею, учаснику АТО, який загинув, 18 січня 2015 року, захищаючи територіальну цілісність України.

Мітинг-реквієм проведено за участі керівництва району, бойових побратимів, учасників бойових дій в зоні АТО, учнівської молоді, небайдужої громадськості, односельців.

До родини та односельців загиблого Героя зі словами подяки звернулися голова Іршавської районної ради Віктор Симканинець, голова Ільницької сільської ради Василь Павлище, голова громадської організації «Захисники Вітчизни» Михайло Боднар, які наголосили, що героїзм Олександра Опанасовича вчитиме майбутні покоління ліцеїстів таким звичним, але часом надскладним людським якостям як гідність, повага, любов і вірність.

Пам’ять героя вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки, встановленої на будівлі навчального закладу.

Ільничани завжди пам’ятатимуть свого земляка, який віддав своє життя, захищаючи незалежність і цілісність України.

Сьогодні багато земляків бере участь у неоголошеній війні на Сході нашої держави, яка забрала не одне життя воїнів, які не вагаючись стали на захист рідної Батьківщини. Олександр загинув, захищаючи свою землю. Але світла пам’ять про Героя – назавжди залишиться з нами.

 

Переглядів: 746 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: