MENU
Головна » 2021 » Червень » 29 » Випускний бал 2021!
09:34
Випускний бал 2021!

  26 червня  Ільницький спортивно - гуманітарний ліцей проводжав у доросле самостійне життя своїх випускників. Першим зі словами привітання  звернувся до всіх присутніх директор  ліцею  Юліан Меренич. Він побажав випускникам успіхів на обраній життєвій дорозі, впевненості в завтрашньому дні, здійснення мрій, а також вручив  їм  подяки та грамоти.

 Уся урочиста частина свята була хвилюючою та зворушливою. А родзинкою свята став традиційний танець – вальс. Вишукані й стильні хлопці та дівчата кружляли у ніжному танку, після якого зірвали хвилю овацій.

 Після офіційної частини випускники підготували для всіх присутніх цікаву святкову програму. Кілька разів виходили на сцену із словами подяки та піснями для  своїх класних керівників, перших вчителів та вчителів-наставників. Особливо зворушливо звучала пісня  для  найрідніших  людей - батьків. Також випускники підготували креативні та цікаві відео про своє шкільне життя.

  Приємні емоції, святковий настрій, радісний сміх і сльози розлуки панували до самісінького ранку. А там, на сході сонця, їх чекало нове, незвідане, самостійне, доросле життя.

  Щиро бажаємо вам, шановні випускники,  міцного здоров’я, успіхів, щедрої долі та щастя у всьому! То ж у добру путь!

Переглядів: 568 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: