MENU
Головна » 2015 » Грудень » 13 » Вітаємо нашого вчителя - переможця І етапу Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2016"
21:57
Вітаємо нашого вчителя - переможця І етапу Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2016"

    Які ж вони - вчителі ХХІ століття? Хорошою нагодою поміркувати над цим є Всеукраїнський конкурс "Учитель року", який стартував в Україні ще в 1995 році, і став щорічним конкурсом професійної майстерності педагогів з певної номінації.

    У цьому навчальному  році свої професійні вміння, майстерність і творчі здобутки представили на розгляд районного журі 4 педагоги Іршавського району у номінаціях "Історія", "Математика", "Класний керівник". Конкурсантом у номінації "Математика" була Лендєл Наталія Іванівна - вчитель математики Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею.

    Випробування цьогорічного конкурсу (майстер-клас, презентація досвіду роботи, контрольна робота) підтвердили думку про те, що замало бути обізнаним у нових ідеях, потрібно знати, де можна використати ці ідеї, вміти з ними поводитися, а не лише захоплюватися. Зокрема, проведений майстер-клас "Я роблю це так..." продемонстрував розуміння вчителями нових ідей, теорій, показав відповідність вибраної ними теми вимогам шкільної програми і став цікавим для журі, всіх учасників конкурсу та глядачів.

    Найважливішою складовою частиною професійних випробувань є конкурсний урок з наступним його самоаналізом. Проведений  конкурсний урок Наталією Іванівною Лендєл в 11 класі Іршавської ЗОШ №2, за В.Сухомлинським, став  "дзеркалом загальної педагогічної культури вчителя, мірилом його інтелектуального багатства, показником його культури, ерудиції".

    Ми пишаємося нашою колегою, Лендєл Наталією Іванівною, яка гідно представила досвід своєї роботи на районному етапі конкурсу "Учитель року-2016" у номінації "Математика" і бажаємо їй подальших успіхів у ІІ (обласному) етапі цього конкурсі.

    У цілому конкурс підтвердив, що Ільницький спортивно-гуманітарний ліцей багатий на високопрофесійних, ерудованих, творчих учителів. Найголовніше, аби в кожного з учителів не згас, а ще яскравіше запалав вогонь таланту, неповторної творчої індивідуальності і майстерності, бажання бути вірним великому імені Учитель.

 

 

Переглядів: 522 | Додав: svitlana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: