MENU
Головна » 2017 » Лютий » 24 » Вшанування подвигу учасників Революції гідності
13:53
Вшанування подвигу учасників Революції гідності

Це дивляться з темних небес
загиблі поети й герої –
всі ті, хто так вірив у світле майбутнє твоє.
С.Фоменко

Гідність і свобода – це ті цінності, які нероздільно пов’язані із життям людини, і відіграють важливу роль як у становленні певної особистості, так і суспільства в цілому. Вони лежать в основі моральних ідеалів, принципів, переконань і норм, які визначають стосунки між людьми і ставлення громадян до своєї держави. У свою чергу, таке ставлення уособлюється в поняттях «Вітчизна», «Батьківщина, «родина», «сім’я», а найвищим проявом любові до рідної землі є готовність з честю відстоювати її свободу, незалежність, боронити від будь – яких нападів ціною власного життя.

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У ці дні, коли Україна згадує жахливі події, які відбувались три роки тому, у  Ільницькому спортивно - гуманітарному ліцеї, проходили різні заходи щодо вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні, а саме:

* проведено загальноліцейну лінійку на тему: «Нескорена та незламна Україна», на якій вшанували пам’ять Небесної сотні та всіх героїх АТО.

* вчителями – предметниками проведено п’ятихвилинки, на яких вчителі розповіли про утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, донесли об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддали належну шану патріотизму й мужності громадян.

* проведено відкриту виховну годину у 8 класі на тему: «Від Революції гідності – до пам’яті про Небесну сотню!»(класний керівник Райда Марія Василівна), на якій були присутні класні керівники, вчителі – предметники та вдова загиблого воїна в зоні АТО - Данильченко Любов Леонідівна.

Ми не маємо права забути, що Герої Небесної Сотні дали нам можливість жити вільно, будувати нову країну, і ми в неоплатному боргу перед ними. Вони загинули, щоб ми жили. І найменше, що ми можемо зробити – це забезпечення того, щоб їх жертва не була марною та щоб подібне більше ніколи не повторилось.І сьогодні ми повинні схилити свої голови перед тими, хто заплатив дорогою ціною за наше майбутнє України – мужніх і відважних чоловіків, які через боязнь страху, безневинно пролиту кров до останнього подиху захищали Майдан і своєю жертовністю дарували нам вільну і незалежну державу.

Нехай світла і вічна пам’ять буде героям Європейського Майдану!

Але герої не вмирають! Вони завжди будуть в наших серцях.

Слава Україні!

Героям Слава!

Слава Небесній Сотні!

Переглядів: 470 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: