MENU
Головна » 2016 » Лютий » 27 » Зустріч з учасниками бойових дій у зоні АТО
00:07
Зустріч з учасниками бойових дій у зоні АТО

    Сьогодні багато патріотів нашої держави воюють у зоні АТО, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни,  нещодавно учні Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею зустрілися з односельцями - учасниками бойових дій у зоні АТО - Остафійчуком Віталієм, Савко Антоном та Шестаком Євгенієм.

    Педагоги та учні зі сльозами на оча зустріли свого колишнього випускника Остафійчука Віталія як справжнього героя. Сучасна молодь не лише знає свою історію, а сьогодні вона творить її. Запрошені гості не на багато старші за учнів, а вже встигли побувати на війні. Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі патріоти України.

    Наші герої-односельці  неохоче згадували подробиці бойових дій, але були вдячні за те, що їх так тепло зустрічають на рідній землі.

    Цікавою та пізнавальною  була також розповідь військового комісара Іршавського об'єднаного військового комісаріату Наливайка В.В. про професію військового.

    Учні, педагоги, керівники громади та всі запрошені побажали бійцям здоров'я, удачі, щастя, миру та подякували за те, що вони повернулися додому ЖИВИМИ !!!

Переглядів: 506 | Додав: svitlana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: