MENU
Головна » 2016 » Березень » 4 » Година спілкування "Людські чесноти: Байдужість, Милосердя, Доброта, Любов"
00:05
Година спілкування "Людські чесноти: Байдужість, Милосердя, Доброта, Любов"

            Тема духовності - вічна тема. Вона хвилюватиме світ допоки сонце світить на землі. Доброта, Совість, Честь, Порядність - головні людські цінності. Але чи усвідомлюємо ми це у жорстокості сьогодення, творимо милосердя, поважаємо один одного, є справжніми християнами? Саме ця тема була піднята на виховній годині вихователем старшої групи спортсменів Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею Кеню Ганною Василівною.  Завдяки креативності, творчості та тісній  співпраці Ганни Василівни та її вихованців цей захід перетворився у справжнє свято духовності, девізом якого стали слова: "Твори добро! Не будь байдужим!"

     Метою цієї години спілкування було продовжувати знайомити учнів із людськими чеснотами, вчити характеризувати події та явища, як прояв добра і зла, розкрити моральний зміст доброти.

    Мабуть, символічним  стало проведення  цього виховного заходу у переддень Великого посту. Поринути у світ духовної краси допомогли легенди та притчі у виконанні учнів  Гойса Івана, Мигалеги Івана, Романа Івана, Титичка Віталія, Михайлюка Ярослава, братів Івана та Олександра  Тесличків, братів Василя та Михайла Куртинців, Болога Назара, Хрипти Юрія, Чупа Миколи.   Їх зміст був надзвичайно глибокий та повчальний.

     Всі  класні кервіники та гості свята із захопленням спостерігали, як учні свідомо й упевнено висловлювали своє бачення високих моральних цінностей молодих людей - майбутнього нашої країни. Цікавими та незабутніми були розповіді учнів про людські чесноти, про силу добрих справ, чистих думок та помислів. 

Переглядів: 864 | Додав: svitlana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: