MENU
Головна » 2016 » Березень » 11

   

Учні та вчителі Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею мали нагоду долучитися до прекрасного - бути гладачами музично-поетичної композиції "Красне поле - з серцем у руках", присвяченої незгасній та незгасимій пам'яті вознесіння національного духу у Карпатській Україні. Чудова гра акторів Сергія Соболя та Роберта Голованенка підкорила серця глядачів, а  глибокий зміст віршів, безперечно, закарбувався в пам'яті учнів назавжди. Цікаво те, що вони виконували авторські  пісні та вірші. 

 

    До речі, Ужгородський театр гумору "Шарж" здобув І місце на фестивалі гумористичних мініатюр "Василя Купала", який відбувся на Миколаївщині у 2012 році. 

... Читати далі »

Просмотров: 459 | Добавил: khil | Дата: 11.03.2016 | Комментарии (0)

    У рамках Панорами відкритих уроків та виховних годин учителів, які атестуються  в 2015-2016 н.р. в Ільницькому спортивно-гуманітарному ліцеї  Васильєва Вікторія Петрівна  провела  відкритий урок з української мови в 6 класі  на тему « Узагальнення й систематизація вивченого з теми «Прикметник».

    Урок був проведений на належному науковому та методичному рівні. При плануванні та проведенні уроку Вікторія Петрівна  дотримувалась загально дидактичних вимог. Тип та структура уроку відповідали його цілям та завданням. Обрані шляхи досягнення мети, комплекс прийомів та  завдань сприяли реалізації поставленої мети: повторити й узагальнити вивчене про прикметник, удосконалити вміння правильно й доречно використовувати прикметники в мовленні, вико ... Читати далі »

Просмотров: 719 | Добавил: svitlana | Дата: 11.03.2016 | Комментарии (0)