MENU
Головна » 2016 » Квітень » 24 » Участь ліцеїстів в акції "Зробимо Україну чистою разом!"
21:33
Участь ліцеїстів в акції "Зробимо Україну чистою разом!"
     Весна – пора для великих прибирань присадибних і навколишніх територій, посадки дерев та озеленення населених пунктів.
 
     У засобах масової інформації звідусіль є замітки про проведення екологічних акцій з прибирання та озеленення певних ділянок, до яких долучаються працівники організацій, члени профспілок а також молодь – учні шкіл.
 
   На прохання Ільницької місцевої громади, у понеділок, 11 квітня, працівники НПП "Зачарований край" провели чергову екологічну акцію з прибирання території біля сільського Будинку культури та озеленення парку культури і відпочинку «Шахтар». Разом з учнями Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею під керуванням заступника директора Гелей Н.М. та вихованцями Ільницької школи-інтернату під наставництвом вихователя та вчителя історії Кізляк Д.Д. та педагога-організатора Матіко М.І. працівники Національного парку за участі директора «Зачарованого краю» Піняшко І.М. та під керуванням директора Ільницького сільського будинку культури Варваринець Н.П. – усі дружно провели екологічну акцію по прибиранню та озелененню сільського парку «Шахтар». Дорослі разом з дітьми повигрібали бруд та позамітали розкидане сміття з навколишньої території, які порозкидували місцеві відвідувачі сільського парку, зібрали розбиті пляшки, прибрали недопалки сигарет, розбиту кахельну плитку, винесли за межі парку повиламувані гілки дерев. Дуже прикро, що односельчани, які забруднюють навколишнє середовище та не дбають про чистоту і порядок у центрі села, не шанують своє село, парк «Шахтар», а отже, не шанують самі себе.
 
     22 квітня, учні, учителі та техпрацівники долучилися до акції «Зробимо Україну чистою разом!».Це щорічна весняна одноденна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою.

 

 Щоб наш край, кожен куточок села, маленький парк чи шкільне подвір`я були чистими і зеленими, перш за все, повинні дбати самі мешканці міста, села чи вулиці, не потрібно чекати, щоб хтось зробив це за них ,адже все залежить від свідомості і підтримки наших співвітчизників.

 

Переглядів: 504 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: