MENU
Головна » 2016 » Лютий » 15 » Ужгородський національний університет запрошує!
13:55
Ужгородський національний університет запрошує!

 

Щоб зробити правильний і зважений вибір, потрібно бути максимально поінформованим про кожен із них. Зважаючи на це, ректорат Ужгородського національного університету спільно з Приймальною комісією УжНУ та редакцією газети «Погляд» підготували для вас, шановні абітурієнти, докладну інформацію, яка, сподіваємось, допоможе визначитись і обрати той фах, який найбільше вас привабить.

Прочитати є що. Зокрема, на другій сторінці ви знайдете відповіді на особливо актуальні питання: які документи необхідні для вступу, як вираховуватимуть конкурсний бал, як здійснювати розподіл пріоритетів тощо. Про це та інші особливості вступної кампанії розповів відповідальний секретар Приймальної комісії УжНУ Петро Горват.

На інших шпальтах спецвипуску можна ознайомитися не тільки з докладним описом навчального процесу факультетів, можливостями працевлаштування випускників  а й дізнаєтесь, як цікаво студенти УжНУ проводять дозвілля, як співпрацюють із колегами за кордоном, організовують різні заходи тощо. Ви побачите, що вносити яскраві барви в університетські будні вміють без винятку представники всіх підрозділів, де юнаки й дівчата опановують різні спеціальності. Крім того, на сторінках 8-9 розміщена інформація про необхідні предмети в сертифікаті ЗНО, творчі конкурси та вступні екзамени для кожного факультету/кафедри.

Ми будемо дуже раді, якщо наш спецвипуск допоможе вам, шановні абітурієнти, обрати правильний шлях. І повірте, до якого б підрозділу УжНУ ви не вступили, вам відкриються широкі можливості провести свої «золоті» студентські роки в одному з найкращих ВНЗ Західної України!

 Переглянути випуск   http://www.uzhnu.edu.ua/uk/infocentre/get/8076

Переглядів: 477 | Додав: natalig | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: