MENU
Головна » 2015 » Травень » 18

     У сучасних умовах розбудови Української держави особливого значення й актуальності набуває проблема патріотичного виховання учнівської молоді. У світлі національного і культурного відродження України туризм і краєзнавство набувають особливого звучання. Адже відбувається повернення нашого суспільства до пріоритету загальнолюдських цінностей. З’являється прагнення знати і розуміти історію своєї країни, її героїчні і трагічні сторінки, особливості її природи. Зростає наша національна свідомість, гордість за свій народ і його історичне минуле.

    Патріотичне виховання підростаючого покоління - одне з найважливіших завдань нашої школи. Життя вимагає від учителів знаходити оптимальне поєднання форм, засобів і методів педагогічного впливу, будити непідробний інтерес і пізнавальні здібності учнів. Подорожі й екскурсії розширюють кругозір, дають можливість краще пізнати історію і географію ... Читати далі »

Просмотров: 559 | Добавил: natalig | Дата: 18.05.2015 | Комментарии (0)

 

   

На виконання Плану заходів щодо вшанування 71-ї річниці депортації кримсько-татарського народу, затвердженого Кабінетом Міністрів України, з метою збереження історичної пам'яті, громадського виховання та національного примирення в Ільницькому спортивно-гуманітарному ліцеї було проведено єдиний урок пам'яті, присвячений вшануванню початку депортації кримських татар та представників інших народів з території Криму.

Просмотров: 473 | Добавил: khil | Дата: 18.05.2015 | Комментарии (0)