MENU
Головна » 2017 » Лютий » 28

     Гостинно зустріла команту важкоатлетів Іршавського району Свалявщина, де у спортивному комплексі "Поляна" проходив чемпіонат області серед юнаків та дівчат до 17 та 20 років. Також на базі спорткомплексу проходили тренувальні збори збірної України з даного виду спорту.

    Учні  Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею, вихованці тренера Волошиновського Івана Дмитровича, брали участь у напруженій боротьбі і показали гідні результати. 

    Першу сходинку посів найкращий важкоатлет ліцею - Василь Куртинець. На четвертому місці опинилися Едуард Палій, Роман Вензел та Іван Кормош.

    Вітаємо наших важкоатлетів та тренера з хорошими результатами своєї наполегливої праці та виснажливих тренувань. Бажаємо подальших успіхів у змаганнях!

    

Просмотров: 443 | Добавил: khil | Дата: 28.02.2017 | Комментарии (0)

    Мала академія наук України - це вагома ланка освіти учнівської молоді, яка з року в рік дає можливість обдарованим дітям проявити себе, представляючи на розгляд журі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН власне дослідження. Це перше наукове відкриття може бути зовсім крихітним, але воно потребує глибоких знань з безового предмета та вивчення наукової літератури з досліджуваної теми, неабиякої працьовитості та наполегливості.

      Саме такою наполегливою, талановитою, ерудованою,цілеспрямованою ученицею є Вільчак Наталія разом із своїм науковим керівником, практичним психологом ліцею , Велиган Нелею Юріївною. Нещодавно вони поділилися своїми науковими доробками при захисті науково-дослідницьких робіт і в І етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України і в секції "Соціологія" ... Читати далі »

Просмотров: 496 | Добавил: khil | Дата: 28.02.2017 | Комментарии (0)