MENU
Головна » 2015 » Лютий » 18 » Новітні технології на уроках природничо-математичного циклу
21:47
Новітні технології на уроках природничо-математичного циклу

16 лютого 2015 року в Ільницькому спортивно-гуманітарному ліцеї відбулося чергове засідання методоб'єднання вчителів природничо-математичного циклу. Тема засідання: "Особистісно-орієнтоване навчання та виховання учнів у плані використання інтерактивних технологій".

Були обговорені питання теми засідання (доповідала Палош Т.І., голова методоб'єднання вчителів природничо-математичного циклу), проведений аналіз успішності учнів з природничих предметів. Розглянута робота з обдарованими учнями та результати ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін. З творчим звітом виступила вчитель математики Лендєл Н.І. Був зроблений аналіз проведених заходів у рамках  тижнів хімії та математики.

У роботі засідання взяли активну участь Меренич Ю.Е., директор ліцею, вчитель біології,       Хіль С.В., заступник директора з навчальної роботи, Гелей Н.М., заступник директора з виховної роботи, вчитель фізики, Дмитрук В.П., вчитель географії, Волошин В.І., вчитель математики та інформатики, Петрище С.Й., вчитель біології. 

Переглядів: 597 | Додав: khil | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: