MENU
Головна » 2014 » Грудень » 18 » Свято Миколая
17:52
Свято Миколая

    

У грудні довгі ночі і такі короткі дні, але час у передсвятковій метушні летить дуже швидко. Не встигнеш оглянутись - як уже і Миколая! День Святого Миколая - це найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора. З нетерпінням на нього чекали п'ятикласники Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею. Разом з класним керівником Старостою Вітою Олександрівною та музичним керівником Білак Людмилою Дмитрівною учні підготували цікаве свято, багате на біблійні історії, дитячі молитви, вірші, пісні та святкові вітання. Саме в переддень свята до них, наймолодших учнів ліцею,  завітав Святий Миколай. За традицією він прийшов з подарунками.  


     Роздаючи солодощі, Святий Миколай бажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не  сваритися, шанувати і любити батьків, поважати дорослих.
     Ще довго лунала пісня «Ой хто, хто Миколая любить», веселий сміх щасливих дітей. Діти дякували Миколаю за подарунки та просили у Господа  щасливої долі  собі, своїм близьким і рідним та всім глядачам.

   Після свята Миколая відбулися класні батьківські збори, на які були запрошені вчителі-предметники, які вчать п'ятикласників.

   А до старших учнів ліцею Миколай завітає  завтра, 19 грудня. Всі, всі, всі з нетерпінням чекають на подарунки !!!

 

Переглядів: 538 | Додав: khil | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: